Flaming Soccer ball

dijous, 18 de maig del 2017

Exercici de temporització de passada.

Hem practicar aquest exercici amb als nostres alevins al entrenament de dijous, per així treballar el darrer pase i el tir a porteria de cara al proxim partit de aquest cap de setmana.



Objectiu: Temporització de passada + tir a porteria
Material: 1 pilota, cons.
Grup: 10 jugadors.






Deixant la zona d’àrea i fora de joc del camp de F11 lliure, es construeix un circuit amb quatre cons al mig del camp, d’una llargada aproximada d’entre 10 i 12 metres.


Els jugadors de cada equip es col·loquen en fila als cons de cada extrem. La fila que està més allunyada de la porteria inicia la jugada, i el primer jugador ha de realitzar una conducció passant entremig de la porteria de cons. El seu company de l’altra fila surt al mateix moment que ha iniciat el participant amb pilota, i –amb velocitat– fa la volta a la porteria central de cons per desmarcar-se en direcció cap a porteria.
En aquest moment és quant el primer jugador aprèn a dividir: temporitzar bé la passada quant es troba a prop de la fila contrària, i fer-li arribar la pilota a l’espai on es desmarca el seu company. Totes les jugades acaben amb tir a porteria, i després de cada una s’intercanvien les posicions dels jugadors (files).

L’exercici permet treballar sense oposició el concepte futbolístic popular de ‘dividir’, junt a d’altres aspectes com la conducció, la passada, el desmarcatge i el tir a porteria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada