Flaming Soccer ball

dilluns, 22 de maig del 2017

La Roda ( Exercici Tècnic)

Aquesta setmana realitzarem amb als equips alevins i infantils la següent activitat.
Esperam que passin una bona estona.

Exercici tècnic - La roda


Objectiu: Tècnica (passada, control orientat, conducció i atenció)


Material: 1 pilota i 4 cons


Grup: 5 jugadors



Es construeix un quadrat amb cons de 8x8 metres aproximadament, on els jugadors es reparteixen un a cada con i un altre al centre de la zona.


Els jugadors de l’exterior del quadrat es realitzen passades entre ells. El del centre està atent a la trajectòria de la pilota per treballar quant li arribi la pilota. Quant un de fora ho decideix ,li fa una passada al company del mig; i aquest, al rebre la pilota ha de realitzar un controlorientat i una conducció fent la volta al con oposat des del que ha rebut la pilota. Un cop torna al centre, efectua la passada cap al següent participant. Cada cert temps es canvien les posicions i el participant central.

Es pot variar l’exercici fent que el jugador que passa la pilota al centre s’hi col·loqui immediatament, i el participant que treballa amb conducció agafi la posició del seu company.

3 comentaris:

  1. Bon exercici!! A passar-ho be!! ;)

    ResponElimina
  2. Un entrenament complet és sa clau per guanyar! A per totes!

    ResponElimina
  3. Hoola Marc! Jo no entenc gaire del tema però m'ha creat un dubte. Per què s'utilitzen diferents tipus de jugades?, Depèn del joc que utilitzi l'equip de fútbol contra el que han de jugar?

    Gràcies!! :))

    ResponElimina